Hír részletei
Bemutatkozás
Szeretettel köszönti Önt az Ipolykapu-kemping, amely Magyarországon egyedülálló fekvésével és kialakításával biztosítja a gondtalan kikapcsolódást.

NYITÁS: 2014. május 30-án


Közvetlenül a Duna partján lévő kemping a Natura-2000 természetvédelmi terület mellett, ugyanakkor Szob városának központjához közel csendes, családias környezetben várja Önt, családját, és barátait.


Az Euro-Welo-6 kerékpárút, a Mária-zarándokút a kemping mellett halad el, ahová autóval, motorral a 12-es úton vagy kompon a 11-es útról, kerékpárral a dunakanyari kerékpárúton, vasúton vagy vízi úton is megérkezhet.


A Dunakanyar e csendes településének adottságai a túrázás, kerékpározás, evezés a Dunán, az Ipolyon, a Garamon, kisvasúttal utazni Márianosztrára, sétahajózni Visegrádra, Esztergomba.


A horgászok a környéken gazdag zsákmányra számíthatnak.


Aki vízen érkezik annak kikötési lehetősége van közvetlenül a kempingnél, ahol a vízisíelésre, jet-ski-zésre és más vízi-sportokra is alkalmas a Duna.


A panorámás tágas sátorhelyek és a telepített lakókocsik mellett baráti társaságok részére tábor-szerű sátorállítás is lehetséges.  A sátorhelyek jelentős részénél áram és vízvétel biztosított.


A magas színvonalú szociális épület 4-4 női és férfi hideg-meleg vizes zuhannyal,  WC-vel, főző-,  mosó-,  pelenkázó-helységgel,  mozgáskorlátozott zuhannyal, WC-vel, vegyi WC-kiöntővel ellátott.


A lakóautóval és lakókocsival érkező vendégek részére a szennyvíz környezetbarát leeresztése is megoldott.


Étkezési lehetőség közvetlenül a kemping mellett.


Személyzetünk az Ön igényeit igyekszik maradéktalanul kiszolgálni.